Jachthond? Een must!

Beste vrienden,

Even een kort berichtje over de pagina op jachtsite.be die mensen met een jachthond in contact brengt met jachtgroepen die mensen met een jachthond kunnen gebruiken… We hebben al enkele tientallen mensen gelukkig kunnen maken door hen in contact te brengen met elkaar en er zijn ook al mensen die een vaste jachtgroep gevonden hebben via de site. Dat het initiatief aanslaat, bewijst alleen maar dat er een aan nood is. Er is met meer dan 200 geregistreerde leden geen tekort aan mensen met een jachthond maar wel aan mogelijkheden van jachtgroepen die hen een kans willen geven. Echt waar mensen, het loont meer dan de moeite om het eens te proberen. Klikt het niet, dan is het éénmalig. Klikt het wel, dan hebben jullie er allemaal heel veel plezier aan!

Zelf hebben we met onze eigen jachtgroep ook al twee keer gebruik gemaakt van het systeem en dat verliep telkens super! Ondanks het feit dat ik vrees dat een aantal mensen ons West-Vlaamse accent heel moeilijk konden volgen, heeft iedereen zich toch uitstekend vermaakt. Zowel wij, de baasjes als de honden! Ook afstand speelt voor de meeste hondenbaasje helemaal geen rol. Toen ik Daphne liet weten dat het toch drie uur rijden was van Leiden naar Deerlijk, zei ze lachend dat dat absoluut geen probleem was. Zij en Dolce reden vorige week én gisteren met verschillende Nederlandse hondenbaasjes, zelfs vier uur naar Noord-Frankrijk voor een gemengde klein- en grofwildjacht. De 2 laatste keren konden we daar telkens zes mensen meebrengen om te drijven met de honden en de jachtgroep was ook uitermate positief over de mensen die kwamen. Zij mogen allemaal teruggaan en dat is het mooiste bewijs van het vertrouwen. De honden deden prima werk en stonden voor op houtsnip, koningsfazant en ree. Iedereen tevreden. Daarvoor doen we het!

Ik wil bij deze nog eens een warme oproep richten aan alle jachtgroepen die dit lezen : Organiseer je een duivenweekend, vossenjacht, klein- of grofwilddag en heb je plaats om één of meer mensen met een jachthond (zonder wapen) te ontvangen, stuur een mailtje naar kristof@jachtsite.be. Heb je vragen over het systeem, aarzel zeker niet om me te contacteren.

Met weidelijke groet, Kristof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s